jag kommer aldrig ändra mig

ÅH HEJ, VÄRLDSBÄST DAG IDAG.
 
Började lite sådär segt som vanligt, men vid halv 11 så upptäckte jag att Putte I Parken släppt lite artister till i sommar. OCH VILKA SLÄPPER DOM OM INTE _LOOPTROOP ROCKERS_ OCH _MOVITS!_

Har varit lite halvsur över att Looptroop ska till P&L när jag ska på bråvalla ju. Men helvete åh, PIP kommer bli så sjukt jävla awesome. Maskinen, Movits!, Looptroop Rockers <3 Sen är det ju ett plus att Panda Da Panda ska dit.
Min sommar kommer bli så jäääävla awesome! ASLYCKLIG.
 
mvh stirrig tjej typ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HEJDÅ

Vi vet hur dessa adliga as ska tas

Sitter och irriterar mig över min förkylning. Tycker det är dags att den försvinner nu.
Ska åka till Lycksele vid fyra, har tänkt gå till stan eftersom det är hyfsat varmt ute, och eftersom att jag tänkt vara hos Ello (eller Sabbo, vet ej än) under kvällen, så Monki vill ju ha en redig promenad. Jag vill dessutom fortsätta med det jag påbörjat och gå varje dag och springa 5 gånger i veckan, men det har ju varit paus från det nu i snart en vecka eftersom det är dåligt att träna då man är förkyld, wäääähh.

Sitter och nördar sönder denna atm:


Gammal, men så bra!! Man hör att Frej är värsta ung, haha.
Tycker alla ska lyssna på den nu!
 
Sitter även och peppar till Bråvallafestivalen och lite till Putte. Tänk att få se Frej två gånger i sommar, ÄR SÅ GLAD ÖVER DET WOOPIDOOO.
 
Nä, nu ska jag trycka i mig nån sorts mat innan jag ska börja gå in mot stan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HEJDÅ

fotografiskt minne men ingen film i kameran

HELLO.

Kolla vad jag gjorde för en vecka sedan!!


Lite sådär.. förvånad typ. Men så kan det vara.
 
 
Har gått och blivit förkyld nu också, eller ja, i lördagskväll. Så min träning ligger på paus, sux man.
Men ska försöka bli frisk så snabbt jag bara kan så jag kan fortsätta kämpa och vara duktig. Man märker redan nu resultat och fyfan vad jag älskar det! Får mig att vilja fortsätta ännu mer liksom. DET GÅR BRA NU.

Jag vet inte vad jag har tänkt säga mer, tänkte mest uppdatera för att ni (zusan och lisa) ska bli glada typ.
Får skriva något vettigare imorgon eller något, för nu måste jag skutta vidare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HEJDÅ

golly what a day

Jag vet inte ens vad jag har tänkt skriva. Men tänkte ändå skriva något. Ska snart ut och springa en stund, måste bara ladda telefon en stund först.

JUST DET! Jag har fått hem mina grejer till datorn = kylare till laptopen och en extern hårddisk på 1TB. Feels pretty nice i tell you.

Efter att jag sprungit ska jag fortsätta med att vara duktig (försöka åtminstone), plocka undan lite i lägenheten, hänga in tvätt i garderoben och sånt där tråkgöra. Borde ha dammsugat också, men det vet jag inte om jag orkar idag. Kanske blir att göra det på måndag eller något. Imorgon ska jag till Lycksele och hälsa på folk, och på söndag så följer Sabina med mig till Skellefteå, hon ska ha praktik här en vecka, så det kan ju bli trevligt. Nu vet jag inte alls vad jag har att berätta mer. Sen är det väl lika bra att jag gör mig klar för en springtur. HEH.
 

(Saknar btw att ha platinablonda dreads, men jag orkar inte göra något åt det. Aaaaalldeles för mycket jobb med den skiten....)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HEJDÅ

I want to break free

Hello there
 
Imorse hann jag inte springa som jag hade tänkt, så det blev att gå till skolan direkt efter frukosten. Hade herrklippning på förmiddagen och damklippning på eftermiddagen. Gick svinbra att klippa dem båda. Så fort jag kom hem så tog jag ut Monki på en 30 minuters promenad, sedan tvättade jag lite kläder, åt mat och sånt där. Nu har jag precis kommit in från en 20 minuters joggingtur och är glad över att jag har vilodag imorgon!

Imorgon blir det att stiga upp tidigt så jag hinner med en 30minuterspromenad på morgonen för att sedan gå iväg till skolan där Dahlsbussen kommer stå, måste köpa lite frisörgrejer nämligen, mestadels till min släkt - som vanligt. Sen måste jag ta tag i dammsugningen av lägenheten också, men det känns ju så äckligt jobbigt, och jag har knappt någon tid känns det som.. Haha, eller är det mest för att jag tycker det ser jobbigt ut?
Har även börjat kolla en dokumentärserie om WW2, 26 avsnitt x 50minuter. Lite tråkigt, men samtidigt intressant. World At War heter serien iaf, om någon där ute inte har något bättre för sig så kan man väl lika gärna se den?
 
Gud vad jag börjat med att skriva shitloads of text som inte ens är intressant. Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, eftersom jag inte gör så mycket om dagarna.
 
 

LIte inspiration kanske, eller något, hehehe.

Avslutar detta med en "söt" bild från nyår.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HEJDÅ

i forgot to tell you guys

Guess who's back?


THAT'S RIGHT BITCHES. Min nipplepiercing är tillbaka!! (Fast det är ju såklart inte mitt boob på bilden, men tänkte att det skulle vara tråkigt att ta samma bild som sist, så googlade fram en ny, hihi).

Weell, i helgen har jag försökt fortsätta min nyttighet, inget supande, utan god mat med grönsaker till. Gick 30min i fredagsmorse, sprang 20 min på kvällen, igår gick jag sammanlagt 60min eftersom det var vilodag, och idag har jag hunnit med att springa 20 min, och om 2 timmar så ska jag gå en 30-40mins promenad. Fyfan vad duktig jag känner mig. Längtar tills man börjar se skillnad, se resultat på allt detta liksom.

Har hunnit färga utväxten på Ellens hår också, nu ska jag alldeles strax duscha, för att sedan äta. Sen måste jag in till stan och ta farväl av Ellen, och då det är gjort så blir det en promenad hem i rask takt. Då får jag ju kvällen till att chilla, packa upp mina väskor osv. Skööööönt!!

Oh well, nu kommer jag inte på något mer att säga. Förutom detta kanske: HELVETE SÅ BRA DET KÄNNS ATT JAG BÖRJAR RÖRA PÅ MIG OCH ATT JAG BÖRJAT SKÖTA SKOLAN PÅ RIKTIGT IGEN. *PEPPAR UPP MIG SJÄLV*



 
 
(försökte vara cool, men misslyckades)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HEJDÅ

Whatup

Fin bild på fin man.
 
 
HEJ ALLIHOPA, JAG ANTAR ATT NI SAKNAT MITT BLOGGANDE?!?!?!

Orkar inte skriva en massa om vad som har hänt sen sist jag uppdaterade. Men jag kan ju åtminstone berätta att igår så bestämde jag mig för att börja motionera en hel del. Så jag var ute och sprang i 20 min, plus att jag var ute och gick i kanske 50-60min. Idag har jag också hunnit med att vara duktig, gick 30min tidigare idag i rask takt och har precis kommit in från en springrunda på 25min. GO SOFIA!
Måste ju bli lite mer fit till sommaren, efter allt supande det senaste halvåret så har jag ju faktiskt gått upp en del. DUMMA. Men nu jävlar blir det skärpning på alltihop, än en gång, hihii.
Mocca har även fått en gullig liten sele, så det blir mindre jobbigt för henne att kuta med mig. Både jag och Mocca är supertaggad på att klara av att göra detta varje dag fram tills festivalandet. (Kommer ju dock ha vilodag från springning någon dag i veckan, det är ju också viktigt liksom.)
 
 
Jag undrar hur intressant detta är för läsarna egentligen...? Men det är ju en uppdatering iaf, okeeeej?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HEJDÅ

RSS 2.0