Fallin' to pieces

Jag bara skriver om saker jag stör mig på, men det är roligt. Finns säkert någon som känner igen sig.
Hur som helst så kommer Ello hit imorgon, blir att installera wc3 på hennes dator så vi kan lana. Sen ska vi äta gott i helgen också, samt fira Hanna och Lisa som fyller/fyllt 17 på lördag. Blir nog nice.


Till att klaga över lite:
Jag hatar verkligen då folk hostar, det är ett obeskrivligt hat.

Seriöst, så fort jag hör någon hosta blir jag äckligt irriterad, händer även att jag säger "men sluta host aför helvete", och personen som hostat blir ju bara förvirrad. Man kan väl inte bara "okej" och sluta hosta? Haha. Men det är irriterande, och jag blir äcklad. Som fan.
Det värsta är då man hostar själv, blir lite schizofren i dessa tillfällen.
- Sluta hosta för helvete.
- jag kan inte rå för det!
- men det är irriterande, sluta säger jag.
- jag försöker så gott det går.
- MEN FÖRSÖK BÄTTRE, HÅLL BA KÄFT OCH SLUTA HOSTA.

Typ så låter det, då jag pratar med mig själv om att sluta hosta. Hahah, åh vad jag är störd. Men jag älskar't, så det spelar verkligen ingen roll!

Ehm, ja, det var väl inte mer än så jag hade att säga. Slänger in nå bilder till er iaf.


BRA, då slapp man höra den hostningen.



















HEJDÅ

I'm still alive but I'm barely breathing

Stör mig så äckligt mycket på folk som inte kan ta hand om sina djur. Typ om man har en lite större hund, men ändå bara går ut 5 minuter då man ska rasta den. Nä, det är inte okej! Visst, jag går kanske en eller två 5minuters promenader med min hund per dag, men dom andra promenaderna jag går är längre, typ 30-60 minuter. Och det behöver hunden, för att inte bli understimulerad och bita sönder grejer, OKEJ. Lär er.
Kan man inte ta hand om en hund ska man inte ha den - the harsh truth.

(jag var bara tvungen att få säga det, hihi.)


Nu ska jag fortsätta lata mig framför datorn, för att snart gå ut med min lilla bäbis! I minst 20 minuter, för det behöver hon.

Juste, jag har tänkt ladda upp bilder på min lägenhet, (framförallt tillägnat Tina, som så gärna vill se den.) men det blir nog imorgon, för jag orkar inte hämta kameran just nu, haha hej lata jävel.























HEJDÅ

pussar

till världens bästa mamma, alltså min.
Hon kom och hälsade på mig igår, och då köpte hon en router, en gästsäng och lite annat smått och gott, dessutom så bjöd hon ut mig på middag. Puss på henne, världens bästa.

Känner att jag måste uppdatera lite oftare kanske.. Lovar att jag ska föröska skärpa mig, oki.


tyckte bilden var fin. (Scooter och Barney<3)

















HEJDÅ

jag stör mig

på folk som kallar sina idoler för "älskling". AAAAAAAAAAAGHHHH. NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJ, NEJNEJNEJNEJ! SLUTA.

(stör mig även på fler saker, som till exempel stavfel och särskrivningar, och då man missar en massa ord i en mening, eller varför inte då man böjer ordet helt fel?!?!) (Ja, nyligen invandrade personer som inte hanterar språket, folk med dyslexi och sexåringar får göra dessa misstag.) ARHHHGGG.




















HEJDÅ

Jag har glömt dig en vacker dag

Sitter och glor simpsons, i brist på saker att göra. Har pratat med Ello lite om festivaler i sommar. Hon kan inte följa på PIP, pga Spanien-resa. Inte okej! Men jag ska dit ändå, så vi får dra på någon annan festival tillsammans, bara jag har råd..

Ehmm ja.. Vet inte vad jag ska säga.
Veterinären imorgon, Mocca har hostat så mycket på senaste tiden, så måste kolla upp vad det är! Men det går nog super.

"Jag saknar dig mindre och mindre
Jag har glömt dig en vacker dag"



HAHA



<3















HEJDÅ

hej

Jag kan inte sova.
Och i helgen har jag inte gjort någonting, at all.
Har legat inne i sängen och kollat på Cougar Town, två hela säsonger, plus dom fem nyaste avsnitten från tredje säsongen. WOHO. Tog dock pauser för att gå ut med Mocca då och då.
Och sista avsnittet gjorde mig såååå glad.



En massa från scrubs!
Det är så sjukt roligt att det är en massa skådespelare som man känner igen från Scrubs med i Cougar town, men det kan nog ha nånting att göra med att det är Bill Lawrence som är med och gör båda tv-serierna (r.i.p Scrubs btw).
Men jag blir så glad av det, märkte det första gången typ 2010 då jag började se det. Men jaja.



Måste även tillägga detta:
Jag blir så less på att du klagar över att vi aldrig träffas, men ändå är det jag som måste höra av mig till dig, och när jag behöver dig så finns du _aldrig_ där. För du är alltid upptagen. Ge tid för mig och se till att börja höra av dig, så kanske vi kan bli som vi var förr.



(Var tvungen att få det ur mig, ok)



<3
















HEJDÅ

OH SNAP, FOR REAL

Måste bara skriva ut det någonstans.

Tog ut Mocca för typ en halvtimme sedan på kvällspromenad. Hade hon lös, så hon sprang iväg, typ i panik(?) (Kan dock lika gärna vara att hon hittade något väldoftande, typ ekorre, katt eller fågel, hon är ju trots allt en jakthund). Och då jag kollade upp mot himlen så såg jag något konstigt ljus som cirkulerade runt omkring. Som om ljuset letade efter någonting. Men tänkte sen "äh, jag är ju dum, det är väl bara någon som har kul med något konstigt?". När jag ropade på Mocca och hon kom tillbaka, så gick jag tillbaka, mot gården där jag bor. Kollade upp mot ljuset igen, och det cirkulerade ju, men efter bara någon sekund så stannade det, såg precis ut som att ljuset "kollade" på mig, eftersom jag kollade på det. Fick lite utav panik och började gå snabbare mot min lägenhet, kollade tillbaka efter en stund, och det hade börjat cirkulera igen.
När jag väl kom upp i min lägenhet och kollade ut genom köksfönstret så var det borta.

FATTAR NÅGON HUR STRESSAD JAG ÄR?
OCH VAD FAN VAR DET FÖR NÅGOT EGENTLIGEN?!


















HEJDÅ

Tell me everything's okay

Jag har inte skrivit på ett bra tag nu ju.
Men jag har verkligen inte orkat heller.
För mycket grejer som händer just nu, och jag vill ta itu med allt sånt, innan jag börjar bli aktiv igen.
Så förlåt mina söta få läsare. Men just nu är det som det är.
Ni får leva utan att jag uppdaterar varje dag!

















HEJDÅ

Sucker loves it

Jag hade tänkt skriva något jätteintressant, men jag kommer inte på något.
Sara var här, piercade angelbites på henne. Och vi åt gott, hon drack cola och jag drack lättdryck. (Applåder tack.) Jag har varit cp-duktig på att inte äta socker också. Mer applåder tack.

ÄHH, har inget att skriva.
Middag med Sofie och Ello imorgon, tror jag.



Jag skrattade ganska hårt.
















HEJDÅ

When the rain starts to pour

Har haft min kära vän Hanna här idag! Mysigt. Vi var ute med min hund, åt god lunch (blev kvar en hel del mat från lunchen, så det blir lunch imorgon också, GÖTT), slingade hennes hår, jag piercade smiley, BUSIG VA? Ehm ja, sen gjorde jag plankstek till middag, bara för att hon bad så snäll, lilla sockerbiten. Haha, gud vad cheesy jag låter!

Hon åkte hem för ungefär en timme sen, och jag sitter och klickar runt på internet. Funderar på att sätta igång någon serie, så jag har något att göra!
Imorgon kommer Sara hit förresten, blir nog lika trevligt som det varit idag. WIHO!



SER NI DEN FINA PIERCINGEN?


















HEJDÅ

Wake me up when september ends

Har varit ganska så jävla inaktiv senaste veckan typ.
Men så kan det gå om man har besök, plus att internet har varit sämst, äh you know the deal.

visa timmar känns allt helt okej, men sen går det neråt igen, åt helvete med allt, typ.
(På tal om grönsaker alltså.)

Hur som, så har jag tänkt försöka bli lite nyttig. Typ äta mer sallad och mindre kolhydrater. Protein är bra, och gott, som fan. Så blir det. Ska sluta äta godis, chips och kakor. Får se hur länge jag klarar mig, haha. Sen ska jag försöka trappa ner rejält på colan, typ bara dricka på helger.
Det är bara det att jag vet helt ärligt inte vad man dricker istället för cola? Mjölk är inte gott, Skelleftevatten smakar skit, så ja, vad fan dricker man till mat?
Borde ge upp mitt oboydrickande också. Haha, sen ska jag börja träna, kanske inte på gym, men ut och gå långa powerwalks med vovven. Så man blir lite fit for fight, eller något.

SÅ, nu har jag uppdaterat lite, är ni nöjda eller?!?!


(favorit i repris.)

















HEJDÅ

RSS 2.0