onlinespel-rage

Blir så äckligt jävla irriterad då man spelar onlinespel och slår på en gubbjävel man tänkt döda, så dyker det upp någon randomsnubbe och tänker "jag ska nog döda samma gubbe som den där personen, höhö". Sedan börjar den slå på gubben som JAG slår på. Snor mina kills osv. ÅÅÅÅÅH. Arg jag blir.
Man dödar sina egna jävlar. Inte någon annans. Det är ju självklart okej att hjälpa till att döda folk då man spelar i grupp, men då har man ju sett till att man är i "partyt". Vill döda folk som snor mina kills.

Sen om man är en healer eller något, så kan man ju självklart heala ens liv, och på det sättet hjälpa. Men fuck no att man börjar slå på den. Då får jag ju inte loota gubben som dödats. (Jag är typ besatt av att loota, ja.)

Alla som spelar sådana spel och gör sådär, borde inte få spela. For real. Ska söka upp varje jävla människa som gör så och bögmörda dom. Hihi!



true shit.



<3



Jag och min flickvän då vi hade lite mys i sängen imorse. Hon är ju fööööör snygg!

















HEJDÅ

Vegetarian?

Hej, är du kanske vegetarian? Jaha, vad kul. Själv tycker jag att kött är det godaste som finns. Men vad säger du? Är kött mord? Nää, nu får du skärpa dig. Ska du få hela världen att sluta äta kött eller? Nu får du faktiskt tänka efter. Jag menar, om alla slutar äta kött, vet du hur mycket mer djur det skulle bli i världen? Visst, djuren som man avlar fram till mat skulle ju minska markant, men andra djur, som t.ex älgar eller vad fan som helst, kommer det finnas äckligt mycket av. Och tänk vilket kaos det skulle kunna skapa.
Måste väl erkänna att det är oftast veganer som är mer extrem, men det finns en del vegetarianer också.
Jag har verkligen ingenting emot veganer/vegetarianer, SÅ LÄNGE dom inte klagar på att jag äter kött. Stöter jag på en sådan person så svartnar mina ögon.
Fattar inte du, dumma vegetarian som inte vill att jag äter kött, att DU äter djurens mat. Att kött är bra för kroppen, det innehåller ju ämnen som man inte får in lika lätt som vegetarian. Jag tänker verkligen inte sluta äta kött, igen. Jag hade faktiskt, under min emo-period, en vegan-period också. Eller, jag började med att bara sluta äta kött först. Sen slutade jag med allt som kom från djur, för att sedan gå tillbaka till att bara inte äta kött, och någon månad senare äta massvis med jättegott kött. Denna konstiga period var under tiden som jag knappt åt något öhv. Hade aldrig klarat av något av det idag.

Nu har jag tappat lite vad jag ville få ut av detta inlägg tror jag. Det blev ju galet.

Men hm, ja.
Ni fattar vad jag menar va?

GO AHEAD, va vegetarian/vegan/vad-som-helst-för-i-helvete, jag accepterar dig, så länge du inte ska få mig att bli som du. Vi alla gör våra val i liven, och ett av mina val är att äta gott kött.


På tal om kött, jag ska nog gå iväg för att äta lite precis just nu, busigt.





slänger in en bild på min brud, så ni får njuta av en fin utsikt. OMNOMNOMNOMNOMNOM.

















HEJDÅ

Rage

Just nu hatar jag allt och alla. Gjorde det igår också. I förrgår också.
Orkar inte med människor, det är helt sjukt! Har ni tänkt på hur illa folk beter sig?
Jag hatar verkligen allt just nu. Egentligen pallar jag inte ens att sitta vid datorn, för jag blir bara mer arg.
Funderar på att ta bort facebook också, det är inte ens värt att ha kvar ju. Jag menar, det är i princip bara "gilla om du kommer ihåg", "dela för detta, gilla för detta" Åh. Orkar inte med det, det har ju bara blivit ett rent helvete att gå in på facebook. Det enda folk gör är att dela foton om olika saker, SOM OM DET ENS HJÄLPER NÅGONTING ALLS? Nä, det gör det inte, fatta det någon gång.

Jag blir bara så fruktansvärt irriterad på allt. Typ, bilddagboken (har endast kvar min för att kolla på memes, i en grupp som heter just Meme), det är fullt av äckliga småungar som tror att dom är något. FYI så hatar jag ungar, HATAR. Hela den där jävla Meme-gruppen är hemsk, skriver man något så hackar alla på en, och det värsta är att det är typ 10-12åringar som gör det. Kan inte dom skaffa sig ett liv utanför datorn? Då jag var elva så var jag alltid ute och rörde mig. Jag satt knappt vid datorn, eller jo, då jag spelade Diablo II och Warcraft III kanske. Men ändå!

Palla sitta inne hela dagarna för att bitcha på internet, det tjänar ingenting till.


Åh, vad jag önskar att jag kunde utrota mänskligheten, inklusive mig själv då. Vill ju inte använda mig av dubbelmoral här. Men människor är så jävla irriterande, och dumma. Vi förtjänar inte att leva på denna planet.
Vi gjorde det en gång i tiden. Typ innan man började förstöra miljön osv. (Nej, jag är inte en miljöhora.)
Tänk er; innan internet fanns, då gjorde folk vettiga saker, istället för att sitta inne här istället för att vara ute och umgås med sina vänner. Usch.

Vill ta bort alla sidor jag är medlem på, för jag tycker verkligen inte om människor längre. Alla är svin.


Nu har jag i alla fall uppdaterat det här blogghelvetet, så ni kan ju få vara lite glad över att läsa om en person som stör sig så äckligt mycket på folk.


DÖD ÅT MÄNNISKOR. hiihih


tveka inte!



Slänger in en ful bild från min fjortisperiod. Det är tillåtet att skratta, för det gör jag.

















HEJDÅ

I wanna celebrate and live my life

MÅNDAG:



TISDAG:
<- hihihi


ONSDAG:



Riktigt charmiga kort... fast nä.
Men hur som; tror hela skolan börjar bli arg över att det tar oss max 15 min att hitta det gömda påskägget dom lägger ut vid lunchtid. Dom flesta är nog mest irriterad på Lisa, som hittat det alla dagar. (jag var hemma i måndags, annars hade jag varit med där också hhihihi). AWESOME.

IMORGON KÖR VI IGEN, vill få hela skolan att hata oss.















HEJDÅ

Flick/pojkvänners irriterade kommentarer

Stör mig verkligen på såna där gulliga facebookpar.
Haha nä, kanske inte riktigt...
Men ni vet då typ en person har bytt visningsbild, eller varför inte lagt upp en loggbild på sig själv? Och partnern ser den på en gång!
Vad ska han kommentera?

*tänker lite*

jaa. Vafan är en lämplig kommentar?

Varför inte säga typ "Vad snygg du är (älskling) :)". Eller något liknande. Älskling står i parantes för att det beror ju helt och hållet på om man sagt det till varandra, eller om man precis blivit tillsammans. BRA, då vet ni.

Varför kan inte partnern skriva en sån "gullig" (idiotisk) kommentar istället? Varför varför varför?

Nääääääää, vet ni vad den gör istället?
Jo, den skriver "<3"

Jaha? Du tänker kanske såhär "jag har redan sagt till min flick/pojkvän att h*n är snyggast, finast, sötast, underbarast, sexigast, osv osv. Det går ju inte att säga en gång till, så jag klickar iväg ett hjärta, så folk förstår att jag tycker om henne."

MEN AHRRRRRRGG!

Gör inte det!

Möjligtvis att du skriver en gullig "du är så fin babe" (känner nu att jag hade kunnat göra en riktigt fin videoblogg av detta, men det vill jag inte.) HAHAH okej, nä. Det lät BARA lame.
Nej men ni fattar kanske vad jag menar ändå?

Skriv en värd kommentar som att din partner "alltid är så fin", "sötaste", "du är så vacker älskling" osv. Ni fattar, såna där kommentarer som dom flesta ger varandra.

Sluta med dom dumma "<3", eller varför inte "du vet att jag älskar dig." Eh ja? Om nu din partner inte skulle veta att du älskar den, skriver man det på facebook, på en profilbild? NAAAAAAE. Idiot.

Ni behöver inte visa att ni är det perfekta paret, som skickar snuttegull till varandra, (speciellt på profilbilderna, glöm ej det.) ni kan isället hålla käften på internet, men då ni ses kan ni ju vara sådär supergulliga, som gör att folk i närheten vill spy regnbågar?

FATTAR NI?

Det hoppas jag.

Och jag hoppas att ni lärt er något nytt nu.


(Kan tillägga detta: om du tar illa upp, och kommentarer, gör det om du vill. Men jag står för min åsikt, och du kommer förmodligen inte kunna ändra på den, hihi puss.)




























HEJDÅ

viktig information, lovar.

MAAAAAAAAAAAT!!

















HEJDÅ

RSS 2.0