man kan inte annat än skratta

HEJ, JAG DÖR AV SKRATT.


















HEJDÅ

whine

I can try to pretend, I can try to forget
But it's driving me mad, going out of my head


















HEJDÅ

åh nej

nu har jag ju glömt att blogga igen.
men jag har faktiskt (inte) ett liv, jag menar; jag går skola, tar hand om min hund, äter, spelar aion och skype:ar med Ello, Gioya och Koen. Det är viktigare än en dum blogg, lovar.

















HEJDÅ

Du har ett lejon efter dig

Ni vet då typ, lärare, vuxna, folk i egen ålder osv, (typ alla med andra ord? haha) säger till en "jag vet att du klarar det, du har bara inte motivationen till det"? Har det hänt er någon gång?

I alla fall, så stör jag mig så sjukt mycket på det. Jag menar; hur fan ska en annan människa kunna veta vad man klarar av och vad man inte klarar av?
Den enda som kan veta det är väl ändå en själv? Eller..?

Jag blir störd på det, jag vet inte om jag är ensam att tycka så.

Eh..


Hur som helst, om nu personen säger den där äckliga meningen, betyder det att personen är en stalker, som håller koll på precis allt du gör, ser vad du orkar göra och inte, osv..?
Det skulle ju bara vara absurt.

Tänk er själva; en lärare som spionerar på dig, kollar på dina träningar du far på, vad du gör på fritiden och.. ja allt i princip? Det skulle ju bara kännas fel, am I right?


Om personen sedan lägger till "tänk om du skulle bli jagad av ett lejon, då skulle du ju springa som bara den..."
Ja, ett lejon. Men här finns det inga jävla lejon, och varför i helvete skulle det ens dyka upp ett lejon?
Skulle du ta hit ett kanske? Jaha, där ser man, hur fan skulle du få tag på lejonet då? Åka iväg till en djungel och fånga det själv? Nää, det skulle du ju inte.
Jag menar, du sa nyss "om du blev jagad av ett lejon så skulle du allt springa fort som bara den", så du skulle ju aldrig palla med att fånga ett själv.

Satan vad jag har lust att slå in lite vett i människors skallar. Men det har jag varken ork eller tid till, det är ju ett x antal människor man skulle behöva slå till ett x antal gånger dessutom. Så nä, folk får vara dumma.


Dom kan dock låta bli att säga sina idiotiska saker framför mig, så slipper jag bli arg och irriterad så jag börjar käfta emot. Haha..



Slängde endast in detta för att vara snäll och uppdatera, oki.



















HEJDÅ

SKRATTARÅ

Jag hade tänkt göra ett seriöst videoinlägg. Men jag insåg att jag inte klarar av att göra det. Dessutom så kan man inte ta en person med flottigt hår på allvar.

Men ni får se det här, och skratta lite.

















HEJDÅ

jag glömmer lätt

Att jag har en blogg.
Men hur ska jag se till att komma ihåg det egentligen? Ni får leva med att jag uppdaterar väldigt sällan.



En sak jag har tänkt på är i alla fall det här med att ha fest.
Har man en fest hemma hos sig, är generös och ställer upp för alla som inte har någonstans att vara, och låter dom få komma till en då, så borde dom ju för i helvete respektera ägaren till lägenheten/huset och inte göra sönder saker/sno saker.

För det första är det äckligt mycket att städa upp dagen efter, ölburkar, ciderflaskor, spritflaskor osv osv. För det andra, skulle man råka ha sönder något; ja men gå fram till ägaren och säger "ursäkta, jag råkade göra sönder skålen du har i hallen" (eller vad det nu kan vara), sen kanske lägga till "om du vill så det, så betalar jag självklart för den". Där vinner man respekt.

Sen om någon jävel snor någonting, då går man för långt. Råka ta sönder på något? Okej! Spilla ut sitt glas med vin? Okej! Det löser sig liksom.
Men att sno saker från den där snälla människan som har fest hemma hos sig? Nä. Det är inte okej. Inte någonstans.

jag hade fest i lördags, jätteroligt osv. Ena grannen lämnade en arg lapp till mig om att jag ska tänka på att andra bor i huset, (vilket jag gjorde) men hur som helst, det hade kunnat vara värre. Och det är jag som blev utsatt för att jag hade fest i min lägenhet, för att alla andra ska få vara på en rolig fest.
(Självklart var det ju mitt val, och jag är inte bitter eller något sådant, kanske lite småirriterad på grannen eftersom jag sänkte basen mer än hälften av vad den var först, och då var klockan bara 18!!).

Vars fan var det jag ville komma?



Ehhh...


Jo! Att sno.

På min fest här i lördags då, så blev jag inte av med ett ciggpack. Utan en snusdosa också. Visserligen så går det bara på 74 kr för båda. På ett ungefär.
But still. Tror ni att jag kommer ha en fest, där folk tar med sina kompisar som jag inte känner, igen? Nä, förmodligen inte. Men så går det då man ska sno av andra. (Fick dock höra vars mitt ciggpack tagit vägen, så det får jag tillbaka imorgon).

Till och med då jag har haft fester i Lycksele, i mamma och pappas lägenhet, så har det alltid(!) varit någon som snott minst en snusdosa, ibland annat också. Det är inte mycket pengar, men jag är ju för fan fattig student, okej?

Och inte nog med att det är elakt, jag tappar all respekt. Det är klart som fan att jag tappar hoppet för mänskligheten, att jag blir mer elak mot folk, att jag får svårare och svårare att både lita och respektera människor.

Vem/vilka är det vi ska skylla på för att jag känner såhär?

Jo, ingen mindre än dom som snattar, från andra människor. Det är så äckligt jäva oärligt så jag vet inte vad.

Blir bara arg.






För att lätta upp stämningen lite, så ger jag er lite roliga bilder.











Och sist, men aboslut inte minst. (jag dog av skratt då jag såg denna, hahahhaa)



Svengelskan som gör den så äckligt rolig så jag dör!

















HEJDÅ

RSS 2.0