AYIA NAPA

(HEJ ZUSAN)

Imorgon kommer Fredrik hit, wiiie. Öl-torsdag imorgon med andra ord. (Hej alkoholist?) Kommer bli trevlans.
På fredag åker vi till Lycksele för att käka middag hos farmor, och på lördag tar jag och Ellen bussen tillbaka till Skellefteå. Inflyttningspartaj @ Hanna. Hoppas på att det blir kul.


Här får ni en bild att dräggla över:

Frej Larsson.<3
Kom ihåg att han är min.












 
 
 
 
 
 
 
 
 
HEJDÅ

Only for u, Zussiiie

(Hej Zusan, blir du glad nu?)

Drägglar sönder över Frej idag (eller.. varje dag kanske det är. HEH)

Livet äger, allt är bara så awesome. Är till och med duktig och har inte varit hemma från skolan på 1½ vecka! YAY ME. Haha, nej men på riktigt. Vet inte vad jag ska skriva, har som inget vettigt att säga. Kan inte hålla mig till ett seriöst inlägg heller. HEH.
 
Här är en liten idé om vad jag vill tatuera in på mitt lår. "Men du var en tiger med vässade klor". Fast då är det ju bara det att jag vill ha nåt mer som har med Frej (Maskinen) att göra. Hm, blir att tänka till här.
Får se om jag ens gör denna tatuering, är så rädd att det ska göra ont nämligen, och sen kanske jag ångrar mig? HAH. U NEVER KNOW. OKI? Men det spelar kanske inte så stor roll, en tiger är ju rätt fin, am I right bitches?

NÄ, nu blev det jätteoseriöst och onödigt och tråkigt inlägg. Kanske ska ge mig nu, göra lite mer skolarbete, har ju ändå lektion precis i denna stund. Hihihi!

(Lisa och jag kanske ska till Lycksele i helgen, hihi, får se!)



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HEJDÅ

RSS 2.0